onsdag 2. februar 2011

Hvem bruker Sellanrå i dag?

Det nye året har startet godt. Først ble tirsdag kveld opptatt med trim og korpset kom som vanlig i gang med øving på onsdag kveld. Nå i februar starter Zumba opp på torsdag- og mandagskveldene. Og det er kjempeflott. Pistolklubben har skyting hver mandag. Vi får håpe at ikke smellene fra kjelleren ødelegger rytmen til de som trimmer. Gruppa Twang øver i kjelleren til noe urytmiske tider, men takten ellers er bra.

Når det nå har blitt så mange kvelder med aktivitet er det ikke til å unngå at det kan bli kollisjoner med andre arrangement. Og da er det slik at de faste brukerne av huset må vike for spesielle tilstelninger. Dette kommer til å skje for eksempel på den 8. mars og når UKM leier huset. Det er jo litt trasig, men håper alle har forståelse for det. Vi skal prøve å informere i god tid når det er kollisjonsfare. 

Når huset leies ut til trim og sådant mere koster det 100 kroner opp til en times bruk, og over det 50 kroner for påbegynt halvtime. Hvis en eller flere familier kan tenke seg å leie salen til fellestrim er det bare å ta kontakt. Badmintonturnering er en ide som er lansert. Slik det er nå med lampetter rundt hele salen passer det ikke så godt med ballspill, men blir det behov går det an å gjøre noe med sånne ting. Blending for vinduene har vi allerede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du vil legge igjen en kommentar på dette innlegget kan du klikke fram anonym i feltet for: kommenter som: (hvis du ikke har google-konto).
Skriv navnet ditt i kommentaren hvis du ønsker at det skal komme fram.
Vi vil forsøke å svare på eventuelle spørsmål i et innlegg eller i kommentarfeltet.